17 oktober 2012

Vinterkittad

Nu kan jag snart slappna av. Lillingen är vinterkittad och jag kan sluta ångesta över att hon ska frysa om det plötsligt blir kallt.

Nu följer en riktigt typisk "hejjagharshoppatochnuskajagtalaomvarifrångobitarnakommerpåminshoppingbloggredovisning" (cudos till dig som orkade hänga med på det ordet) så om du inte gillar att läsa om sådant, kan du hoppa vidare till ett nytt inlägg. Eller typ aftonbladet. Eller Fredrik Backmans blogg. Den är också bra.

Tjock plyshmössa från Me&I med uggla på. Blåses inte igenom i första taget, och att lillingen ser ut som en smurf i den är en enorm bonus.

Stickad pandatröja, handmade by lillingens mormor herself.

Everest täckbyxor, Tradera!

Och kittet passar sig förslagsvis bra när liten ska sitta i Selen och behöver varmt på underkroppen, men inte lika varmt på överkroppen som värms finemang av bäraren.

För kallare dagar, ett underställ i 100% merinoull från bagheera outlet. (till höger i bild.)

En mjuk fleecefodrad overall från H&M, röda - vattenavstötande, vantar från Åhlens och en tunn mössa med pac-man från Lindex. Perfekt att ha under overallhuvan eller när det inte blåser och är svinkallt.

Då åker istället den vita fluffmössan - anno 1985 fram.

Skänkta tossor i fårskinn (typ) funkar än så länge, men börjar hon knalla omkring får vi problem. Så om någon har ett par sköna vinterskor storlek 20-21 liggandes, kan vi gärna avlasta.


Jag är i alla fall nöjd. Det enda som saknas (förutom skorna) är en åkpåse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar