12 december 2012

Snölek

Klockan är bara lunch och vi har redan hunnit med en hel del.

Eftersom tvättmaskinen tagit semester, sköts nu tvätten teen-style. 

Dvs hos mamma.

Så efter frukosten packade vi en ryggsäck full med smutstvätt och knatade bort för att byta innehållet mot rent. Eller knatade...

Jag knatade. Lillingen premiäråkte i sin nya pulka! 

Succé, vågar jag nog säga. Eftersom vår dotter inte är den som kompromissar, måste det betyda att hon gillade det. Inga protester, utan små spralliga utrop med jämna mellanrum.

Vi trotsade de rödfrusna kinderna en liten stund för att leka, gräva och krypa runt lite i snön. Men nära nog en timme efter att vi gick ut, tyckte hon det blev för kallt, så då gick vi in en sväng och svepte en flaska varm välling. (Japp, det är sant). 

Lite mys, sång och saga senare var vi varma nog att återigen ge oss ut på stan en sväng för ett hemligt ärende. Dock somnade hon på vägen hem och sov hårt trots att jag tog henne ur vagnen, bar upp henne till lägenheten, klädde av henne (hon hade även en varm stickad tröja på sig som måste tas över huvudet) och lade henne i sängen. 

!


!


Man blir trött av att åka pulka.

Det hemliga ärendet kommer dock lite trassligt till, så ihop med annat innebär det att vi inte åker på babysim den här veckan heller. Jag orkar helt enkelt inte stressa, så det får vara. 
Kanske går vi och badar här någon dag istället, när det passar bättre.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar