11 januari 2013

Trött. Fredagsglad, men trött.

Alltså, vad är det för påhitt att man ska vara vaken och leka brottningsmatch mellan 04 och 06 på natten?!

Jag trodde vi var förbi den fasen, men ahahahahahaha... nejdå...

Hon somnade i alla fall om efter att vi varit upp en sväng, bytt blöja, druckit vatten, tittat på klockan (som säger ticktackticktack så man måste dansa lite) och sagt att det är natt. SOV NU!

Tillslut... och till 08:30, vilket vi tackar allra hjärtligast för.

Det blev alldeles lagom för att i lugn och ro sitta lite på pottan, äta frukost (själv, man matar inte den här ungen längre - för stor) städa upp frukost, tvaga barn, klä barn, klä förälder och traska ner till BVC för ettårskoll och tillhörande sprutor.

Stackars lilling, ville inte alls. Inte mäta. Inte lyssna på lungorna. Inte väga (vågen brukar annars vara ganska kul och resten bekommer henne inte alls)... Men det var en ny läkare, och Elsa är blyg, så någonting blev fel från början.

Men redan när vi gick ut i väntrummet igen, var hon sitt vanliga glada jag igen.

Dock har vi krisat lite, eftersom det blev både överhoppad förmiddagslur och förskjuten lunch. Svårt när man är hungrig men för trött för att äta själv (och INTE vill matas).

Vi löste problemet med att hoppa lunchen, värma en flaska välling och nu sover hon sedan en timme tillbaka. Vi kör ett kraftigare mellanmål och lagad middag istället. Hoppas hon inte får alltför ont i benen bara...

OK, the vardagshändelse of a mammaledig. Rapporten avslutad. Hoj!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar